Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 14 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Tsunami Democràtic dóna per acabada l'acció de 3 dies i parla d"èxit absolut"

Centenars de persones i vehicles continuen atrapats pel tall de trànsit a l'autopista AP-7, a l'altura de Girona, després d'una nit de col·lapse circulatori en què Protecció Civil ha repartit menjar i mantes

Anna Punsí (Cadena SER)

La plataforma independentista Tsunami Democràtic ha donat per finalitzada la mobilització des de dilluns passat a les carreteres catalanes, que ha bloquejat en diferents punts de Girona l'autopista AP-7, després de qualificar d ' "èxit absolut la acció d'aquests tres dies "

En el seu compte de Twitter, Tsunami Democràtic ha escrit, poc després de les 8.00 hores: "Donem l'objectiu per assolit a l'AP-7 per tancar la mobilització prevista aquests tres dies".

Afegeix la plataforma que ara "Tsunami es posa a preparar noves accions", mentre en un altre missatge envia "agraïments infinits a la gent de tot el territori i d'Euskal Herria que ho han fet possible" i recorda que "els donatius són indispensables per les multes als represaliats "

Malgrat aquesta desconvocatòria, centenars de persones i vehicles continuen atrapats pel tall de trànsit a l'autopista AP-7, a l'altura de Girona, després d'una nit de col·lapse circulatori en què Protecció Civil ha repartit menjar i mantes als automobilistes, a petició dels Mossos d'Esquadra.

Anna Punsí

Els serveis d'emergències han evacuat aquest vespre dos autobusos turístics amb gent gran. L'asfalt és ple de barricades i vidres. Han trencat ampolles per dificultar l'acció dels antiavalots

A requeriment de Mossos d'Esquadra, un dispositiu coordinat per Protecció Civil de la Generalitat en el que han participat voluntaris de Protecció Civil de Salt, Girona i Sant Gregori, Creu Roja, SEM, Protecció Civil de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat ha dut la nit passada menjar, aigua i mantes als ocupants dels vehicles atrapats al tall de l'AP7.

També s'han pogut acompanyar 84 passatgers de busos al pavelló de Salt, on han passat unes hores. Fins a les primeres hores d'aquest matí s'ha mantingut el dispositiu d'avituallament.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?