Deportes

Bjelica: "Si estigués al Barça fitxaria Dani Olmo"

L'actual entrenador del Dinamo de Zagreb passa pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!' per analitzar la situació actual de jugadors com Dani Olmo o Ivan Rakitic.

Nenad Bjelica al 'Què t'hi Jugues!"

Nenad Bjelica al 'Què t'hi Jugues!"

04:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1573654787934/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'entrenador de l'Dinamo de Zagreb, Nenad Bjelica, ha assegurat al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya que creu que Dani Olmo deixarà el seu actual equip aquest mateix mercat d'hivern: "Olmo està preparat per jugar en qualsevol equip gran d'Europa", ha explicat, afegint que "ha tocat sostre a Croàcia".

"Dani Olmo és increïble com a persona i futbolista. És molt humil i molt ambiciós. Estic molt orgullós d'haver-lo entrenat. Crec que estem davant els últims partits de Dani Olmo amb el Dinamo. Està preparat per a qualsevol gran d'Europa ", ha dit Bjelica, que dóna per perdut al seu davanter. A tot això també ha explica que li agradaria provar una nova aventura lluny de Croàcia: "M'agradaria entrenar a Espanya i crec que estic preparat", ha assegurat.

Ivan Rakitic és un mite

El tècnic croat ha assegurat que el seu compatriota és "un mite" del conjunt blaugrana i que  "segurament s'anirà al mercat d'hivern". "Pel bé del Barça i pel bé de Rakitic, crec que se n'anirà".

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00