Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 07 de Diciembre de 2019

Otras localidades

El nombre d'aturats creix gairebé un 4%

A l'octubre hi havia inscrites al servei d'Ocupació 429 persones

()

El nombre d’aturats inscrits al Servei d’Ocupació creix gairebé un 4% a l’octubre respecte al setembre.

Tal com ha publicat el departament d’Estadística hi havia 429 persones en recerca de feina, el que suposa també un augment del 0,2% respecte el mateix mes del 2018.

S’han fet 27 contractacions a través del Servei d’Ocupació, 10 a través del Programa de millora de l’ocupabilitat mitjançant el sector públic i 8 via els programes del foment de l’ocupació.

El nombre de persones beneficiàries de la prestació per desocupació involuntària és de 21, el que representa un increment del 110% respecte ara fa un any.

D’altra banda, el nombre d’assalariats va augmentar un 1,5% a l’agost respecte el mateix mes del 2018 i es situa en 32.800 persones.

Els sectors que han tingut comportaments positius són Activitats Immobiliàries i serveis empresarials, Construcció i transports i comunicacions. Per contra, presenten una davallada Activitats sanitàries i veterinàries i serveis socials, Agricultura, ramaderia, caça i silvicultura i el Sistema Financer.

La massa salarial arriba al 79 milions d’euros, el que suposa un increment del 2,7%, mentre que el salari mitjà es situa en els 2.069 euros.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?