Sociedad
FUTBOL

El Leganés serà el rival del FC Andorra a la Copa del Rei

Els tricolors han superat a l'Ebro 2-1 i trenquen la ratxa de quatre empats consecutius

Els jugadors del FC Andorra celebrant la victòria davant l'Ebro. / FC Andorra

Encamp

El FC Andorra s’enfrontarà Leganés en la primera eliminatòria de la Copa del Rei.

Aquest matí s’ha celebrat el sorteig a Madrid i la sort ha deparat que l’actual cuer de la Lliga Santander visiti el Principat el proper mes de desembre. El partit serà el 17, 18 o 19 aPrada de Moles o si no pogués ser l’escenari segurament ho serà l’Estadi Nacional.

L’emparellament s’ha conegut durant el partit que els andorrans han jugat davant l’Ebro i en el que s’han retrobat amb la victòria (2-1) després de quatre empats consecutius.

Els locals han fet una bona primera meitat en què han marcat les dues dianes. La primera ha arribat al minut 14 obra d’Ernest Forgas. Tretze minuts més tard arribaria el segon gol per part de Moussa.

En la segona meitat ha tocat patir més del compte quan Espín al minut 70 retallava distàncies i feia el 2-1. Tot i això els tres punts s’han quedat a casa i l’equip seguirà una setmana més en posicions de play-off d’ascens a la Liga SmartBank.

El proper partit serà el proper cap de setmana al camp del Cornellà.