Deportes

Kluivert: "Per al futur prefereixo Mbappé que Neymar"

L'holandès creu que De Ligt no jugarà mai al Barça i considera "molt difícil" treure Neymar de París

Patrick Kluivert al 'Què t'hi Jugues!': "Per al futur prefereixo a Mbappe que Neymar"

Patrick Kluivert al 'Què t'hi Jugues!': "Per al futur prefereixo a Mbappe que Neymar"

26:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1574165723025/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Patrick Kluivert ha repassat l'actualitat de l'Barça al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya i ha descartat que De Ligt fitxi pel Barça. A la pregunta "jugará De Ligt algun dia al Barça ?, ha respost amb un taxatiu" no ". Sense més explicació, Kluivert ha rebutjat que en un futur el central fitxi pel Barça.

No ho ha fet, però, amb Neymar. Kluivert va ocupar el càrrec de director esportiu al PSG i opina que "tot és possible, però que serà molt difícil treure Neymar de París". Entre Neymar i Mbappe, Kluivert creu que "són dos grandíssims jugadors, però per al futur igual seria millor fitxar Mbappe que Neymar".

A la pregunta de "Koeman al Barça?", ha respost el següent: "Primer, ell està dins de la Selecció Holandesa i segon Valverde és aquí i per respecte ara mateix no és moment d'entrar en aquestes discussions", ha expressat.

També creu que Kubo triumfará al Madrid i reconeix que "quan un jugador es va del teu club sempre és una pena però espero que pugui triomfar com a futbolista". Sobre De Jong creu que "marcarà una època". "Frenkie està jugant molt bé, s'està adaptant molt bé i sembla que ha jugat ja molts anys aquí al Barcelona".

A nivell personal, Kluivert ha admès que li hauria agradat jugar amb Messi: "si jo hagués pogut jugar amb Messi, seria un somni per a mi. Si hagués jugat amb ell jo hauria estat millor". En aquesta línea, se li ha preguntat si ja té controlat al nou Messi de La Masia i, sense voler especificar gaire, ha respost que "sí".

Sobre la tornada de Luis Enrique: "Luis és un gran fenomen i amic. Lamento el que li ha passat a la seva família, que és molt fort. Però Luis és molt bona persona i molt bon entrenador ", ha dit Patrick Kluivert.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00