Sociedad
NOVES ENERGIES

FEDA convoca una reunió de poble al Pas per explicar el projecte de cogeneració

La reunió pública és oberta a tots els veïns i veïnes perquè coneguin els beneficis de la futura xarxa de calor

El projecte Feda Ecoterm arribarà molt aviat al Pas de la Casa / Arxiu FEDA

Andorra la Vella

FEDA ha convocat per a aquest dijous, a les 20 hores, una reunió de poble a la sala del Centre Esportiu del Pas de la Casa per donar a conéixer entre tots els veïns i veïnes de la localitat el projecte de cogeneració que té previst posar en marxa ja l'hivern de l'any vinent.

FEDA està treballant en la construcció d'una xarxa de calor al Pas que permeti a tota la població beneficiar-se d'un sistema de calefacció més confortable i sostenible, ja que permet reduir les emissions de CO2 i altres gasos d'efecte hivernacle suprimint punts de combustió al centre urbà.

El projecte preveu realitzar quatre instal·lacions ben diferenciades (planta de cogeneració, xarxa de calor i subestacions) amb la finalitat de dotar d'aquesta nova energia gairebé tots els carrers del Pas per arribar a unes 900 llars, uns 30 hotels i a la majoria d'equipaments públics del poble.

La reunió de poble tindrà lloc a les 20 hores a la sala del Centre Esportiu i estan convidats tots els veïns del Pas de la Casa. Estaran presents el director general de FEDA, Albert Moles, i el director de FEDA Ecoterm, Jordi Travé.

La trobada permetrà informar directament els veïns dels beneficis del sistema de calefacció urbana i respondre tots els dubtes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00