Sociedad
CAP NEN SENSE JOGUINA

El Cap Nen Sense Joguina arriba al Camp de Tarragona de la mà de SER Catalunya

En un programa especial del Soroll Camp de Tarragona hem donat a conèixer totes les activitat que d'una o altra manera recolliran joguines noves a estrenar pel Cap Nen Sense Joguina de SER Catalunya i en solidaritat amb Creu Roja Joventut, els seus drets en joc.

Representants de les intitucions que prenen part en els activitats pel CNSJ / Ràdio Reus

Reus

ESCOLTA EL PROGRAMA AQUÍ: 📻

El gener de 2019 va arrencar a casa nostra amb la Màgia de la Ràdio. Un programa de radio espectacle fet des del Teatre Bravium de Reus amb el que es van recollir joguines en solidaritat amb Creu Roja.

L’èxit i ressò d’aquella iniciativa ha fet que el Cap Nen Sense Joguina (CNSJ) traspassi les fronteres de Ràdio Barcelona i la província de Barcelona i s’escampi a tota Catalunya a través de SER Catalunya. Al Camp de Tarragona tenim un bon nombre d’activitats en les que l’entrada o dorsal es bescanviaran per una joguina nova a estrenar. I avui, al Soroll Camp de Tarragona hem resseguit activitat per activitat amb els seus màxims responsables.

Josep Ma Estelrich i Andrea Rubio / Eva Hidalgo

D’entrada hem fet una contextualització i aprofundiment de tot plegat amb la directora de Cadena SER Tarragona-Ràdio Reus Mònica Cid.

Amb Andrea Rubio de Creu Roja Joventut hem explicat que calen JOGUINES NOVES A ESTRENAR dels 0 als 14 anys d’edat.

Després i segons ordre cronològic de les activitats hem saludat als seus responsables.

Amb Monica Balsells, presidenta del Club Reus Deportiu, hem mirat al 3 de desembre. Hi haurà una Pluja de peluixos a la mitja part el partit d’hoquei patins d’OK Lliga entre el Reus Deportiu Miró i el F.C. Barcelona, des del Palau d’Esports del Reus Deportiu. Elena Pàmies del Tomb de Reus ha detallat com els comerços adherits a l’associació participen del CNSJ aportant 200 peluixos al partit d’hoquei.

Josep Solórzano, responsable de la programació de l’Auditori Josep Carreras de Vila-Seca, ens ha explicat que el 19 de desembre s’hi farà un concert solidari amb el Conservatori de Música de Vila-seca, a l’Auditori Josep Carreras. Qui vulgui una entrada per l’esdeveniment l’aconseguirà portant-hi una joguina.

El 22 de desembre el CNSJ al Camp de Tarragona també té una cita al partit Nàstic-Hèrcules (segona B) al Nou Estadi. La mecànica la mateixa del concert de Vila-Seca: Una entrada, una joguina. Bito Fuster, responsable de l’àrea social ha deixat clar que aposten per pilotes. I ens ha avançat que la recollida de pilotes també es farà extensiva a totes les seccions del Gimnàstic de Tarragona.

Jordi Bros, responsable de Reus Esport i Lleure ens ha explicat que cal fer per col.laborar amb el CNSJ Del 29 al 31 de desembre a l’hora de recollir un dorsal per participar en la cursa solidària de Sant Silvestre de Reus del 31 de desembre. El bescanvi es farà al Centre Comercial La Fira de Reus.

També ens ha explicat la mecànica de la recollida de joguines al Parc de Nadal de Reus, a l'edifici de Fira Reus al Tecnopar del 27 de desembre al 4 de gener.

Del 29 al 31 de desembre també tenim recollida de joguines durant l’entrega de dorsals al Mercat Central de Tarragona per a la cursa solidària de Sant Silvestre de Tarragona del 31 de desembre. Més detalls amb Josep Ma Estelrich del Club Tarragona Fondistes.

I el 31 de desembre. Més recollida de joguines a la Platja del Miracle durant l’entrega de dorsals per al bany solidari de Sant Silvestre que organitza l’Associació del Veïns del Port de Tarragona amb el suport del Port de Tarragona.

I avui mateix s'ha sumat el municipi de Salou que recollirà joguines el 3 de gener  amb el concert de Nadal de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. 

I el 4 de gener. Programa especial Cap Nen Sense Joguina de Ràdio Reus, amb les actuacions musicals de Porto Bello, Joan Masdeu, Maria Jacobs i els alumnes de teatre musical de Buenafuente's Actors i Reus Musical, des del Teatre Fortuny. Aquí també tenim la fórmula Una joguina, una entrada.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00