Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 21 de Enero de 2020

Otras localidades

Cabot critica la inacció de l'actual majoria amb el Palau de Gel

La candidata a cònsol menor d'Objectiu Comú assegura que, en cas de victòria, l'habitatge passarà a primer terme

La candidata a cònsol menor per Objectiu Comú a Canillo, Dolors Cabot, al programa Soroll Especial Eleccions Comunals. /

La candidata a cònsol menor per Objectiu Comú i exmandatària canillenca, Dolors Cabot, s'ha mostrat molt crítica amb la gestió de l'actual majoria demòcrata sobre el Palau de Gel.

Afirma que la corporació, que no ha tingut en vuit anys oposició, ha "badat" amb la renovació del contracte dels terrenys, que expira l'any vinent, i creu que falten activitats atractives i paquets conjunts amb Ensisa per fer rendible la instal·lació.

Dolors Cabot està convençuda que el Palau de Gel és rentable, confia en la seva capacitat d'atracció turística i per això aposta per renovar el contracte el més aviat possible per explotar-lo.

Sobre turisme, la número dos d'Objectiu Comú també ha criticat de l'actual majoria que no hagi fet cap reunió de poble ni hagi donat explicacions a la ciutadania canillenca de la situació de Grandvalira, especialment quan la marca perillava.

Sobre la proposta de ponts tibetans de l'actual majoria, Cabot no hi confia en projectes que malmetin el medi ambient o tinguin un fort impacte visual perquè "no creiem en activitats que converteixin les nostres muntanyes en parcs temàtics".

En matèria d'habitatge Cabot s'ha compromès, en cas de guanyar, en situar la problemàtica del lloguer a l'epicentre de les polítiques comunals ja des de l'inici i aposta per millorar la regulació al respecte dels apartaments turístics. "Som la parròquia, juntament amb Encamp, amb més apartaments turístics del país i no crec que sigui bo" ha indicat.

Finalment confia en donar la sorpresa el proper 15 de desembre i augura un resultat ajustat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?