Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad
FINANCES

La Batllia decreta la fallida d'Assegurances Generals

Es nomena a l'AFA perquè assumeixi l'administració judicial i se l'autoritza a no renovar les pòlisses que vencin

Arxiu ANA

Andorra la Vella

La Batllia decreta la fallida d’Assegurances Generals.

El BOPA publica aquest dimecres l’aute dictat per la batlle Nadia Alís en què es decreta la cessació de pagaments i la fallida de la companyia d’assegurances i també de la companyia Carlemany SA.

Es nomena a l’Autoritat Financera d’Andorra perquè assumeixi l’administració judicial de l’empresa. En aquest sentit, s’autoritza l’AFA a no renovar les pòlisses d’assegurança que arriben al venciment, amb els corresponents preavisos segons les clàusules corresponents dels contractes.

Dues entitats bancàries del país com són Crèdit Andorrà i MoraBanc han estat designades, a través dels seus gabinets jurídics, controladores del concurs de creditors.

Els creditors de la societat tenen 30 dies hàbils a comptar des d’avui per presentar a l’administrador judicial els justificants dels seus crèdits.

Finalment, pel que fa als contractes d’assegurança en vigor de no vida i de vida risc, l’AFA deixa clar que els drets estan garantits fins al seu venciment gràcies al decret que va aprovar el Govern de mesures urgents per pal·liar els efectes de la dificultat financera d’Assegurances Generals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00