Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 22 de Febrero de 2020

Otras localidades

Territori descarta expropiacions a la Costa Brava

El Parlament demana a la Conselleria acabar amb les festes de vaixells

El conseller de Territori Damià Calvet / ()

El conseller Damià Calvet ha sortit al pas de les crítiques dels ecologistes, que han acusat la Generalitat que no ser prou agosarada a l’hora de protegir la Costa Brava.

Calvet ha defensat que el pla és rigorós, que segueix uns criteris ambientals clars i també ha descatat eliminar més habitatges de primera línia de mar.

El conseller també ha defensat que el pla de la Costa Brava ajudarà a combatre el canvi climàtic. Diu que es deixaran d’emetre a l’atmosfera 600 MIL tones de CO2, i això creu, pot facilitar que la Costa Brava acabi sent nomenada Reserva de la Biosfera per la UNESCO.

Prou festes al vaixell

El Parlament ha aprovat per unanimitat una proposta dels comuns en què es demana al govern mesures per evitar macrofestes a platges i cales. També demanen investigar si els organitzadors s'han lucrat amb aquestes activitats. Ho ha presentat el diputat de Catalunya en Comú, David Cid.

El Departament de Territori té obert un expedient informatiu per la festa d’aquest estiu a la cala Massoni, al Cap Roig de Calella, i -assegura- està treballant en mesures per prevenir i reaccionar a aquests tipus d’actes si es tornen a repetir.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?