Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 23 de Enero de 2020

Otras localidades

Riba diu que vuit anys de DA han convertit Encamp en "la sucursal del cementiri de Santa Maria"

El candidat a cònsol menor del PS vol recuperar el pla de dinamització comercial pel poble i demana la gratuïtat del túnel

El candidat a cònsol menor del PS a Encamp, Enric Riba, qui participa per primer cop en uns comicis, ha assegurat avui al programa Soroll Especial Eleccions Comunals que vuit anys de governs d'UP-DA ha abocat el poble a la mort, convertint-lo en "una sucursal del cementiri de Santa Maria".

Riba critica que s'hagi aprovat per unanimitat un pla de dinamització comercial per guardar-lo en un calaix així com la manca de desplegament de l'acord d'intencions amb SAETDE.

El número dos dels socialdemòcrates a Encamp creu que la seva llista encapçala la renovació i el canvi així com una aposta d'acostament a la ciutadania.

Assegura que, de guanyar, recuperaran el pla de dinamització comercial per posar-lo en marxa de manera immediata tant a Encamp com al Pas de la Casa i promet convocar un concurs internacional per a l'explotació de les pistes d'esquí, així com obrir un marc de negociació amb l'accionista majoritari de Saetde per impulsar l'acord d'intencions.

També defensa la gratuïtat del túnel d'Envalira pels habitants i treballadors del Pas de la Casa i es mostra contrari a la construcció d'un vial per la Solana en entendre que el cost seria molt elevat i en canvi Andorra i França s'han compromès a invertir més de vint milions d'euros en solucionar els problemes d'allaus de les carreteres RN20 i RN22.

Pel que fa al Prat Gran, critica que la corporació hagi actuat tan tard i que s'estigui dissenyant un parc infantil en una zona amb quatre vials, amb la perillositat que comporta.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?