Sociedad
ENCAMP

Masjoan assegura que Agrupament té una "molt bona notícia" pel Pas

No ha desvetllar de quin projecte es tracta però sí ha indicat que no està al programa electoral i que ho presentaran en la reunió pública prevista en els propers dies

Soroll Especial Eleccions Comunals. Entrevista a Joan Masjoan

Soroll Especial Eleccions Comunals. Entrevista a Joan Masjoan

09:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1575566045_090212/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

El número dos d'Agrupament Encampadà, Joan Masjoan, ha avançat a Soroll Electoral que la seva formació té "una molt bona notícia pel Pas de la Casa" que presentaran en la reunió de poble prevista pels propers dies i que no està inclosa al programa electoral.

No ha volgut donar detalls del projecte però ha assegurat que és molt positiva per a la localitat.

Masjoan es presenta com una formació que "escolta la gent" i el resultat són les propostes que recullen al seu programa electoral que qualifica de realista.

"La nostra aposta és facilitar les coses a la gent i el nostre programa reflecteix les demandes dels ciutadans". A tall d'exemple ha citat el telecabina d'Engolasters sobre el qual ha dit que "si és factible, es farà, però prometre-ho sense saber si ho és, seria vendre fum".

Critica de l'actual corporació la negociació per a la continuïtat del Prat Gran, que s'ha endegat massa tard, i considera que tant la corporació com Saetde "han d'anar de la mà i en la mateixa direcció".

Pel que fa al futur de l'estació també creu convenient convocar un concurs internacional que reculli les exigències del comú sobre l'expotació.

En relació al comerç d'Encamp, Masjoan creu que no funcionarà cap pla de dinamització sense escoltar els afectats.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00