Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 18 de Febrero de 2020

Otras localidades

"El nou despertar" de la Folie ja té videoclip

Com un ocell, el tercer disc de la Folie, ha arribat a la indústria musical com a bàlsam per aquells que necessiten una empenta o que senzillament volen gaudir de la bona música. Es tracta d'un dels àlbums més positius d'aquest 2019. Amb missatges engrescadors aquest últim treball ens farà ballar i reflexionar a parts iguals.

’Et vull feliç i lliure, i amb l'ànima dempeus' És només una de les frases que trobaràs en una de les cançons d'aquest nou àlbum "Un nou despertar" del que avui presentem a Cadena Dial en exclusiva, el seu videoclip. En aquest cas concret, la composició ens explica que hi ha moltes maneres de viure la parella, tot defugint de les relacions tòxiques i trencant amb tot allò que ens fa infeliços. Buscar la calma, respirar i rebre la llum a la cara. Obrir els ulls a una nova realitat, sense por, que ens farà sentir vius.

El clip es va gravar al Teatre de l'Aliança Palmarenca, a La Palma de Cervelló (Baix Llobregat), i ha estat enregistrat i editat per Ibie Romero (@gloryafterpeace) sobre croma, permetent en la post producció jugar amb els colors, les imatges, i afegir-hi la lletra de la cançó.

Per aquesta ocasió, La Folie ha tornat a comptar amb Josh Herr a l'estilisme i l´Ismael Grau a la perruqueria i maquillatge.

El videoclip és una barreja de vídeo-lyric amb videoclip, on s’ha volgut mostrar la part més juganera i divertida del grup.

No te n'estiguis i clica ja, t'alegrarà el dia.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?