Sociedad
ENCAMP

Rascagneres proposa la gratuïtat dels pàrquings del centre els caps de setmana

La iniciativa dinamitzaria l'eix comercial del poble segons En comú per Encamp

Soroll Especial Eleccions Comunals. Entrevista a Jean Michel Rascagneres

Soroll Especial Eleccions Comunals. Entrevista a Jean Michel Rascagneres

10:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1575639150_043164/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

El número 2 de la llista d'En Comú per Encamp, Jean Michel Rascagneres, proposa la gratuïtat dels aparcaments del centre del poble els caps de setmana per dinamitzar l'eix comercial del poble.

Complementàriament, s'oferiria una llançadora per connectar aquests pàrquings amb el Funicamp pels esquiadors.

Al seu entendre aquesta mesura incentivaria que els visitants es quedin a Encamp i dinamitzaria el centre.

És una de les propostes que incorpora el programa d'En Comú per Encamp que engloba els partits UP-DA i Liberals a la parròquia. El seu candidat a cònsol menor ha passat aquest divendres pel programa Soroll Especial Eleccions Comunals i ha assegurat que, en cas de guanyar, desenvoluparan el pla director de dinamització comercial que es va aprovar per unanimitat per l'actual corporació.

Sobre el Pas de la Casa, assegura que els darrers vuit anys tant el Govern demòcrats com l'equip comunal han invertit força en la localitat encampadana, molt més que els deu anys anteriors, i es compromet en seguir en aquesta línia per fer del Pas, segon diu, "una porta d'entrada atractiva perquè també és la imatge del Principat d'Andorra".

Sobre l'estació d'esquí, la seva llista proposa convocar un concurs internacionals per a l'explotació de l'estació tot assegurant que la relació amb la família Viladomat ha de ser "un win-win".

Sobre la carretera de la Solana per obtenir dues vies d'accés per França, Rascagneres es mostra prudent i manifesta que "tant el Govern actual, com la UE no estan per finançar projectes faraònics". Al mateix temps ha volgut recordar que "una segona via d'accés seria excel·lent però el nostre és un programa ambiciós i alhora realista".

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00