Sociedad
SEGURETAT CIUTADANA

El CFPA avala la proposta del grup de prevenció que preveu Interior

Recorda que ja existeix un grup d'intervenció antiavalot però veu positiu crear un òrgan de coordinació per a situacions puntuals de grans concentracions de persones

Un moment dels aldarulls de la passada festa major de Sant Julià que van acabar amb dos detencions. / Arxiu Ràdio SER Principat d'Andorra

Andorra la Vella

El CFPA troba positiu que el ministre d’Interior, Josep Maria Rossell, vulgui impulsar un grup de prevenció i manteniment de l’ordre que actuï en casos de concentració de moltes persones.

El president del sindicat policial, Salvador Prieto, ha volgut recordar que en el si del cos d’ordre ja existeix un grup de manteniment de l’ordre i un grup de suport. Una altra cosa és preparar la gestió d’aquests dos grups. Veu positiu que es vulgui fer aquest pas, sobretot en casos com festes majors o manifestacions per evitar aldarulls com els que van passar aquest passat estiu a Sant Julià de Lòria.

TALL PRIETO GESTIÓ

D’altra banda, pel que fa la implantació d’un sistema de control de les persones mitjançant l’iris de l’ulls, diu que primer cal disposar d’un marc legislatiu adequat. En aquest sentit, diu que tot el que sigui per millorar la seguretat, benvingut sigui.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00