Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 29 de Enero de 2020

Otras localidades

Objectiu Comú "pren bona nota" de les iniciatives dels veïns de Soldeu

Demòcrates es troba amb els padrins de la parròquia per abordar qüestion com l'atenció domicilària

Imatge de la reunió de poble d'aquest diumenge d'Objectiu Comú a Soldeu. /

Objectiu Comú s'ha reunit aquest diumenge amb un ampli grup de veïns de Soldeu que els han traslladat les seves inquietuds i propostes sobre les quals asseguren que en prenen "bona nota".

La reunió "animada i participativa", segons la formació que encapçala Albert Torres i Dolors Cabot, ha servit perquè els veïns de la localitat hagin traslladat diverses propostes, moltes de les quals relacionades amb turisme, dinamització i embelliment.

Segons Torres, "el ciutadà vol saber, vol participar i vol ser escoltat". Objectiu Comú ha presentant diverses iniciatives en aquests àmits, entre les quals la seva proposta d'esquí tot l'any, un projecte que engloba la instal·lació d'una pista lliscant a un dels sectors canillencs de Grandvalira que complementaria l'oferta d'estiu i que seria econòmicament assumible. També el pla de dinamització del Palau de Gel que preveu instal·lar un simulador entre les noves atraccions del recinte per fer-lo més atractiu.

Demòcrates tria trobar-se amb la gent gran

De la seva banda, el cap de llista de Demòcrates, Francesc Camp, ha centrat la jornada de diumenge de campanya a visitar la gent gran.

"Més enllà de problemàtiques que els afecten directament com la pèrdua d’autonomia, ens han fet arribar propostes per millorar les infraestructures i els serveis del comú o per potenciar el turisme" ha explicat el candidat al seu compte de Twitter.


Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?