Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 22 de Febrero de 2020

Otras localidades

Naturlandia, l'UdA i el vial, protagonistes al debat de Sant Julià

El projecte de tirolina queda aparcat pels tres caps de llista a la parròquia

Naturlandia, l’Ud’A i el vial, protagonistes en el debat de Sant Julià de Lòria.

La gestió de l’ecoparc ha centrat la primera part en què el candidat a cònsol major de Terceravia+Unió Laurediana+Independents, Josep Majoral, ha entonat el mea culpa per aquelles accions que no han funcionat però confia en el projecte perquè aporta turisme a la parròquia. Reclama la implicació de Govern per convertir-lo en un referent i ha recordat el cas de Pal-Arinsal en el seu moment.

De la seva banda, el cap de llista de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat, assegura que el model de parc ha estat erroni i proposa redefinir el model des d’una òptima sostenible. Així mateix, critica una manca de rumb de la direcció amb activitats contradictòries.

El candidat a cònsol major d’Units pel Canvi, Joan Travesset, ha proposat un canvi de direcció i realitzar una diagnosi de les activitats. A la vegada aposta per un replantejament del parc d’animals perquè assenyala que està en desús.

Sobre el projecte de la tirolina, Travesset diu que tal com estan els números de les arques comunals no és viable, malgrat que si hi hagués un inversor que aportés el 75% de finançament ho valorarien. Cairat ha mostrat la seva oposició com van fer inicialment, mentre que Majoral diu que li caldria disposar de tota la informació per prendre una decisió.

D’altra banda, els tres candidats s’han mostrat a favor de la creació d’una residència universitària i de dunar un impuls més a la Universitat d’Andorra. El candidat de Terceravia+Unió Laurediana diu que el centre formatiu és el pal de paller de la parròquia i que la voluntat és convertir-la en un referent d’Europa.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?