Sociedad
DANSA URBANA

TC Dansa, proclamats campions del món

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, han rebut aquest dilluns els ballarins

Recepció oferta pel Govern als ballarins de TC Dansa proclamats campions del món aquest cap de setmana de dansa urbana.ANA

Andorra la Vella

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, han rebut aquest dilluns els ballarins de l'Escola TC Dansa, que es van proclamar campions del món per parelles i segons classificats a l''All Dance World Championship', que va tenir lloc a la ciutat nord-americana d'Orlando aquest any. La directora del centre situat a Santa Coloma, Montse Ruiz, també ha assistit a l'acte que ha tingut lloc a l'edifici del Govern.

Riva ha destacat que els ballarins premiats han portat "el nom d'Andorra arreu i això és motiu d'orgull". "Teníem ganes de mostrar-vos el nostre reconeixement i és important compartir aquest moment amb vosaltres", ha afegit. En aquest sentit, Justo Ruiz ha mostrat el ple suport del ministeri de Cultura i Esports a l'escola de dansa "perquè continueu complint etapes".

En concret, el grup Braids, format per dos ballarins de TC Dansa, van guanyar el campionat mundial de dansa urbana per parelles. Per la seva part, el grup Deivas, integrat per nou ballarins de TC Dansa, van ser els segons classificats en categoria grup petit estudiants al mateix campionat, que va comptar amb la participació de 50 països i més de 4.000 ballarins. Així mateix, 'Deivas' va arribar a les semifinals del concurs televisiu 'Got Talent Espanya 2019'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00