Sociedad
ESCALDES-ENGORDANY

Unió per Escaldes-Engordany proposarà als propietaris del Clot d'Emprivat augmentar el percentatge de cessió

Jordi Moreno és l'aspirant a cònsol menor i no veu gaires possibilitats de reformar els projectes de construcció de torres

Soroll Especial Eleccions Comunals. Entrevista a Jordi Moreno d'Unió per Escaldes

Soroll Especial Eleccions Comunals. Entrevista a Jordi Moreno d'Unió per Escaldes

10:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1575996301_848542/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

Unió per Escaldes-Engordany proposarà als propietaris del Clot d’Emprivat augmentar el percentatge de cessió per incrementar els espais públics.

Jordi Moreno és l’aspirant a cònsol menor i no veu gaires possibilitats de reformar els projectes de construcció de torres en aquesta zona tant cèntrica, poc temps després que s’hagi aprovat el pla ordenament urbanístic de la parròquia, però sí que volen aconseguir que els propietaris augmentin la cessió de terreny perquè els habitants i turistes tinguin més espai per destinar a parcs o jardins. Moreno afirma que la reforma del POUP que van votar a favor Marc Magallón no és el projecte que ha acabat sent.

La coalició considera que per revifar la part alta de la parròquia caldria un estudi perquè “no és gens fàcil” però tot i així, tenen propostes com fer un Palau de Música amb un pianobar, o una fàbrica de llums que és un museu amb retroprojectors làser.

Malgrat que Liberals va buscar el pacte amb demòcrates, ells no volien i per això es van decidir per fer una plataforma, la qual també podia incloure el Partit Socialdemòcrata però les negociacions no van fructificar. Moreno afirma que els temps de les majories absolutes “s’ha acabat” i de cara al futur, caldrà pactar més del que era habitual.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00