Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 18 de Febrero de 2020

Otras localidades

El Superior confirma el desnonament dels Cachafeiro del Punt de Trobada

També el pagament d'una indemnització de sis milions d'euros

Els afectats entraran dilluns una demanda d'empara al Tribunal Constitucional

El Tribunal Superior confirma que la família Cachafeiro haurà d'abandonar el Punt de Trobada. / ()

El Tribunal Superior de Justícia confirma el desnonament dels Cachafeiro del Punt de Trobada i el pagament d'una indemnització d’uns 6 milions d’euros.

La justícia ha resolt a favor del la família Mallol, propietària del terreny on s’ubica el centre comercial a Sant Julià de Lòria. D’aquesta manera, confirma la sentència del Tribunal de Batlles. A més, els gestors de les instal·lacions hauran d’indemnitzar amb una quantitat d’uns 6 milions d’euros als propietaris. Això correspon a l’ocupació del terreny des de l’1 de gener del 2016, és a dir des de l’endemà que va expirar el contracte.

L’advocat de la família Cachafeiro, Xavier Jordana, ha explicat que dilluns presentaran un recurs d’empara al Tribunal Constitucional. Considera que s’està aplicant la Llei d’arrendaments de finques urbanes i en la que la disposició transitòria diu que només serà d’aplicació per aquells contractes que estan en vigor a partir de la seva aprovació. En aquest sentit, diu que el primer contracte signat pel Punt de Trobada és del 1985.

Considera de mal gust haver comunicat la sentència als 435 treballadors cel centre comercial just abans de Nadal i posa en dubte que si finalment, entra una nova gerència mantingui tots els contractes de treball.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?