Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Sociedad
SANT JULIÀ

Codina: "el què no farem és dir alegrement que tancarem el parc d'animals"

La candidata a cònsol menor per Terceravia assegura que és bàsic una diagnosi global de Naturlandia per reconduir l'estació

Soroll Especial Eleccions Comunals. Entrevista a Mireia Codina, d'UL-Terceravia

Soroll Especial Eleccions Comunals. Entrevista a Mireia Codina, d'UL-Terceravia

09:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1576082808_003490/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

La candidata a cònsol menor per Terceravia a Sant Julià, Mireia Codina, assegura que els tres eixos bàsics del programa electoral de la seva formació de cara als comicis de diumene passen per millorar la transparència, per reconduir Naturlandia i per convertir Sant Julià en una ciutat universitària.

Sobre la transparència, Codina ha assegurat que tenen el compromís ferm en explicar al poble els projectes del comú de manera periòdica. "Farem reunions de poble i tenim la voluntat ferma de voler un feed back amb els lauredians de forma permanent".

Sobre el futur de Naturlandia, la número 2 d'UL-Tercera via manifesta la intenció "de fer un treball bàsic de diagnosi". Segons Codina "sabem que hi ha problemes de gestió, d'organització i de funcionament i el primer què cal saber és què està passant per reconduir-ho". Així mateix manifesta que "el què no farem és dir alegrement que tancarem el parc d'animals. No prendrem compromisos que després no podem complir. Serem prudents".

Creu necessari potenciar l'esquí nòrdic, potenciar la Rabassa com a espai d'esport d'elit i apostar pel què funciona.

Codina tampoc ha manifestat un sí o un no rotund a projectes de l'actual mandat com el ràfting o la tirolina tot insistirn que "no tenim prou eines per posicionar-nos. Valorarem tots els projectes i prendrem una decisió, a ser possible consensuada amb la ciutadania".

Sobre la revitalització del teixit comercial, Codina assenyala que "forma part de les sinergies globals que volem impulsar. Si Naturlandia funciona, si hi ha més turisme a Sant Julià, el comerç obrirà i des del comú oferirem facilitats perquè qui vulgui s'hi pugui instal·lar".

Finalment i pel que respecta a l'altre gran eix del programa d'UL-Terceravia, la universitat, Codina ha explicat que "hi creiem fermament, creiem en què hem de ser ciutat universitària i tot i ser un projecte nacional, el comú hi ha de ser al costat".

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00