El MoraBanc Andorra passa per sobre del Maccabi Rishon (84-61)

Els homes d'Ibon Navarro són segons a una jornada per acabar la fase de grups

Franz Massenat anotant una cistella en el partit d'avui. / MartinImatge

Andorra la Vella

El MoraBanc Andorra passa per sobre del Maccabi Rishon (84-61) i es situa segon de la fase de grups de l’Eurocup.

Els tricolors han aconseguit la sisena victòria en un partit que han trencat completament en la segona meitat i en què ha servit per donar minuts als joves Rai Carrasco i Alexis Bartolomé.

Dues setmanes després ha tornat la competició europea a la Bombonera en què el MoraBanc Andorra ja classificat per al Top-16 rebia els israelians cuers i sense opcions.

En els primers minuts ha costat entrar en el partit possiblement encomanats per l’ambient de la grada. Diverses pilotes perdudes i la permissivitat defensiva han fet que els deu primers minuts acabessin amb empat a 20. Apartir del segon quart, els homes d’Ibon Navarro s’han posat les piles i han començat a agafar el control del partit gràcies a les aportacions de Senglin o Musli. Al descans el marcador era de 45-30.

A la represa, les distàncies s’han anat ampliant amb un Dejan Todorovic estel·lar que ha sumat 14 punts, gràcies a l’encert des del tir exterior o Nacho Llovet que n’ha anotat 12. Malgrat que el Maccabi ho intentava en cap moment ha posat en perill la victòria. En els darrers minuts Guille Colom, Carrasco i Bartolomé han coincidit a la pista.

Al final de l’encontre, Dejan Musli, destacava la possibilitat d'acabar el més amunt possible a manca d'una jornada.

El proper partit del MoraBanc Andorra serà aquest dissabte al Poliesportiu davant de l’Iberostar Tenerife en un duel clau per a la Copa del Rei. Començarà a dos quarts de nou del vespre i serà retransmès al Carrusel Andorra.