Sociedad
Sucesos

El Seprona denuncia un vesí des Castell per capturar petits ocells il·legalment

Es van incautar 27 aus entre caderneres, verderoles, canaris i semblants

El Seprona ha presentat dues denúncies contra un vesí des Castell. / Seprona

Mahón

El Servei de Protecció de la Natura de la Guàrdia Civil ha recuperat un total de 27 petits ocells com caderneres, canaris i verderoles que van ser capturats il·legalment a l'illa de Menorca. Arran de l'alarma social provocada en relació a les captures indiscriminades, i no autoritzades per les autoritats competents, que es s'estaven produint en època estival a l'illa de Menorca; el SEPRONA va procedir a la immediata obertura d'una investigació per esclarir dels fets.

La investigació  va donar com a resultat la recuperació d'un total de 27 aus que van ser capturades en zona rústica del terme municipal d'Es Castell. El SEPRONA va posar en llibertat un total de 16 exemplars, els quals presentaven un bon estat de salut, mentre que els 11 restants van ser dipositats al centre de recuperació de Menorca per tal que els professionals d'aquest organisme els cuidessin.

Amb motiu d'aquestes actuacions dutes a terme pel Servei de Protecció de la Naturalesa s'ha procedit a la tramitació de dues denúncies per suposades infraccions administratives comeses per un vesí de la localitat d'Es Castell, les quals van ser remeses a la Direcció general d'Espais Naturals i Biodiversitat dependent de la Conselleria de Medi Ambient del Govern balear.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00