Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 21 de Enero de 2020

Otras localidades

Carrera: "els ciutadans estan cansats de fanfarronades"

El número 2 de la llista de Terceravia a Andorra la Vella es presenta com un debutant il·lusionat amb un equip engrescador

El número 2 de Terceravia a Andorra la Vella, Jaume Carrera, es presenta per primer cop a unes eleccions i ho fa "orgullós" amb un equip "engrescador" i moltes ganes de "combatre el desgavell actual".

Assegura que el ciutadà a l'abril i ara "volia consens, no pactes" i defensa la seva candidatura com la que defuig "dels projectes faraònics i es concentra en propostes per millorar la qualitat de vida de la gent".

Carrera confessa que fer per a vianants Meritxell ha estat un encert de l'actual equip comunal (que es presenta en bona part a la reelecció) però també assegura que "potser només calia renovar el paviment i no fer-la de nou tota sencera". S'ha mostrat molt crític pel procés de concessió de les obres "en quatre mesos, a empreses foranes que feien pernoctar els treballadors a la Seu d'Urgell".

Sobre els projectes del telefèric del Pic de Carroi o l'edifici multifuncional, afirma que "tot atractiu turístic és bo però també cal veure quin impacte té a nivell del ciutadà. Si un particular vol constuir un telefèric però els ciutadans hi estan en contra, es farà enrere". I en aquest sentit proposa que "tot projecte de gran embergadura ha d'estar consultat prèviament".

Sobre l'edifici multifuncional afirma que "si és per tres o quatre esdeveniments a l'any, no surt a compte, i en canvi tenim un gran dèficit d'aparcaments". A més, "si hi ha serveis com el Centre de congressos buits, no té massa sentit fer més equipaments".

Carrera ha sentenciat que els ciutadans "estan cansats de fanfarronades i volen que els polítics toquem de peus a terra, persones humils que gestionin el comú i no pas fer d'empresaris".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?