Sociedad

"Mai Oblidaré", el més nou dels Bipolar, en exclusiva amb ELS40

Barcelona

La formació que viu entre la Costa Brava i Barcelona torna amb nova cançó sota el nom de 'Mai Oblidaré'. Els Bipolar estrenen amb ELS40 la seva nova cançó i el seu vídeo. El nou tema de l’Albert, el Guillem, el Tete i el Victor acaba de sortir del forn. I és el primer de molts d’altres.

Després de publicar dos àlbums, 'Fènix' (2012) i 'Benvinguts' (2018), no ha volgut esperar gaire més per mostrar la feina que han fet en els darrers mesos. Si amb 'Junts Som Invencibles', els Bipolar van omplir d’ànims i capacitat de superació a qualsevol que els escoltava, ara és el torn de la seva nova cançó 'Mai Oblidaré'.

Com has pogut comprovar es tracta de tot un himne que ens porta una bona lliçó, la de saber tancar una època i superar-ne els entrebancs. Els Bipolar amb 'Mai Oblidaré' tornen a demostrar que estan fets de molt bon pasta i que estan plens de passió pel que fan. Mai a la vida un final és realment la fi de tot plegat, sinó l’inici de nous camins i experiències sumades de qui les viu. De qui després de superar-ne aquesta canvi d’etapa se sent ple de nous coneixements que l’acaben definint. Diuen els Bipolar que pretenen “potenciar tot allò que ens ha fet feliços en alguna etapa de la nostra vida, i que tot i que ara ja no, ho seguiran fent en els nostres records”.

El nou videoclip dels Bipolar està dirigit i produït per la Carla Rosell; i enregistrat i editat pel Pau Velasco, que han aconseguit transmetre aquesta perspectiva de 'Mai Oblidaré', amb l’ajuda de dos actors i dues actrius. Oferint el contrast d’una visió present i una inspiració del passat, que comparteixen un mateix punt d’unió, una realitat que no oblidaran mai.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00