Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 25 de Enero de 2020

Otras localidades

El grans partits nacionals són optimistes de cara als resultats de diumenge

Demòcrates vol mantenir l'hegemonia, mentre PS i Terceravia aspiren a recuperar Andorra la Vella i Sant Julià i a donar la sorpresa en d'altres parròquies

Conxita Marsol (c) i Josep Àngel Mortes (e) amb la resta de candidats demòcrates a les Eleccions Comunals de diumenge el dia de l'enganxada de cartells d'inici de la campanya electoral. Tots dos aspiren a la reelecció. / ()

El grans partits nacionals són optimistes de cara als resultats electorals de diumenge

Demòcrates és el partit que més s’hi juga, ja que actualment governa en cinc parròquies i aspira no només a revalidar-les, sinó a incrementar-les amb la inclusió de membres a les llistes de Desperta Laurèdia i de Ciutadans Compromesos. El secretari general de formació assegura que s’ha fet "una bona feina" i que l’objectiu és "revalidar" els comuns que ja tenen.

Des del PS, el conseller general Roger Padreny assegura que en aquests 15 dies han pogut explicar el seu projecte i s’han beneficiat de les aportacions que els han fet els elector, per tant, assegura que tenen "ganes de passar la revàlida del 15D".

El president de Terceravia, Josep Pintat, ha copsat la bona acollida que han tingut les seves propostes i assegura que els seus candidats "han aportat moltes idees", per tot plegat es mostren confiats en treure el màxim de representants, això sí, "sense fer càlculs electorals".

 

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?