Sociedad
ACCIDENTS

Ferit greu un menor d'edat en un accident d'esquí a Ordino-Arcalís

L'accident es va produir a la pista vermella de la Canaleta i el noi, de 14 anys i turista, pateix un traumatisme craneoencefàlic

El menor accidentat a Arcalís va ser atès en un primer moment a l'hospital de Meritxell i posteriorment traslladat a Sant Pau de Barcelona. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

Ferit greu un menor d’edat en un accident d’esquí a Ordino-Arcalís.

L’infant de 14 anys va ser traslladat en primera instància a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell on després de realitzar-li les pertinents proves, es va decidir traslladar-lo a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona on el mantenen en observació amb un traumatisme cranioencefàlic greu.

Els fets van passar sobre les 12 del migdia quan els serveis mèdics de l’estació van ser alertats pel personal de pistes de l’accident del menor a la pista vermella de la Canaleta.

En l'accident no s'ha vist implicada cap altra persona.

El primer diagnòstic al centre hospitalari apuntava un traumatisme cranioencefàlic sever, de caràcter greu, i per això s'ha decidit derivar-lo cap a l'hospital de Sant Pau, a Barcelona, on continua en observació. El noi gaudia d'uns dies de vacances en companyia de la família.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00