Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 24 de Febrero de 2020

Otras localidades

Un cotxe amb càmeres multarà els vehicles sense etiqueta ambiental

Aquest automòbil ja està circulant pels 5 municipis que formen part de la Zona de Baixes Emissions

Un cotxe amb càmeres multarà els vehicles sense etiqueta ambiental

Ajuntament de Barcelona

Un vehicle equipat amb càmeres multarà també els vehicles sense etiqueta ambiental de la DGT que circulin per la Zona de Baixes Emissions, per la ZBERondes. Aquest cotxe de l'Àrea Metropolitana de Barcelona se suma a les 120 càmeres fixes que vigilaran els carrers afectats per la prohibició.

El vehicle amb càmeres embarcades ja està circulant i llegint les matrícules dels vehicles amb els que es creua. Encara s'ha de definir com sancionarà a patir de l'1 d'abril. S’ha de fixar un procediment que permeti multar en qualsevol dels 5 municipis de la zona de baixes emissions i això és complex perquè cada ajuntament demana unes condicions diferents per tramitar la sanció.

El responsable de Projectes de Mobilitat Sostenible de l'Àrea Metropolitana, Marc Iglesias, diu que tot estarà a punt i que l'objectiu d'aquest cotxe és reforçar la vigilància. Explica que “aquest cotxe fa un control dinàmic dels vehicles que circulen i això representa un reforç de les 120 càmeres fixes”.

La presència d’aquest cotxe amb càmeres embarcades també pot dissuadir els conductors de buscar rutes suposadament segures, que no estiguin vigilades per càmeres fixes.

A més dels lectors de matrícula, fixes i mòbils, també la guàrdia urbana i la resta de policies locals podran sancionar els vehicles que incompleixin la prohibició de circular.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?