Sociedad

Manolo Márquez: "Setién és un dels millors entrenadors del món"

L'entrenador català va coincidir amb Quique Setién a Las Palmas

Barcelona

Manolo Márquez, ex entrenador de Las Palmas, ha passat pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!' abans de la presentació de Quique Setién com a nou tècnic del FC Barcelona. Márquez va coincidir amb Setién a Las Palmas i tots dos mantenen una molt bona relació.

Content amb la notícia?

"Estic content, crec que és un entrenador molt top. A nivell didáctic i futbolístic és un dels millors entrenadors del món. Ara ve al club que ve i tindrà una important gestió per davant".

Com és la llibreta de Setién?

Veia molts entrenaments del Quique a Las Palmas, era un espectacle veure com sortien amb la pilota. Destacaria el paper didàctic (a vegades un pèl llarg i que pot arribar a cansar), és el que deixa emprenta en els jugadors. Ja sabem que això va de resultats i que ara no està ni al Betis ni a Las Palmas, però precisament on pot demostrar que la seva manera de jugar és efectiva és al Barça, on segur que no li faltarà gol i on estic segur que li anirà bé".

Té mà dura Setién?

"Són normals, no són ni durs ni tous. Quan toca apretar, apreten. A dia d'avui es treballa tot amb pilota. En el seu cas li agraden molts les possessions i els jocs de posició. L'únic problema que pot tenir és que tindrà pocs entrenaments tenint en compte que al Barça juguen partits cada tres dies".

Diuen que no es preocupa pels rivals...

"I és veritat. Ell es preocupa molt pel seu propi equip i ha anat modificant els seus sistemes fins acabar arriscant molt amb defenses de 3. És un gran amant dels escacs i relaciona molt el futbol amb els escacs: té molta curiositat per buscar nous moviments. Ha estat en equips on ha tingut la pilota però on li ha faltat la profunditat que sí que tindrà al Barça".

Sabrà gestionar el vestidor del Barça?

"Sí que el veig amb personalitat i molt intel·ligent. A vegades li fan una pregunta i vol contestar d'una manera tan complerta que s'acaba liant. Penso que serà molt intel·ligent, sap on va. Ara mateix, amb 61 anys que té, deu estar com nen amb sabates noves, és un amant del futbol del barça, una cosa exagerada des de l'època de Johan Cruyff.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00