Sociedad
FUTBOL

El FC Andorra vol tornar a guanyar fora de casa i recuperar la zona de play-off

Diumenge s'enfronta al Badalona amb l'objectiu de treure els tres punts

L'FC Andorra vol tornar a guanyar diumenge contra el Badalona per tornar a les posicions de play-off / Arxiu FC Andorra

Andorra la Vella

El FC Andorra vol tornar a guanyar fora de casa i recuperar la zona de play-off d’ascens.

Després de la derrota a casa davant de l’Espanyol B, l’equip es troba cinquè a la taula amb 34 punts, els mateixos que el Castelló que és quart. Diumenge a les cinc de la tarda s’enfronta al Badalona amb l’objectiu de treure els tres punts.

Els homes de Gabri Garcia no guanyen un partit a fora des del 22 de setembre al camp del Prat. Des de llavors el balanç ha estat de quatre empats i dues derrotes. El tècnic tricolor assenyala la importància de tornar a aconseguir el triomf lluny de Prada de Moles i que els permeti tornar a les posicions de privilegi.

Del rival, malgrat estigui en posicions de play-off per la permanència diu que està en una dinàmica ascendent i encara està viu a la copa del Rei.

Sobre el darrer fitxatge, el davanter Carlos Martínez, remarca que té un coneixement amplia de la categoria i espera que aporti, sobretot gols. En 20 partits que ha disputat amb l’Hèrcules aquesta temporada n’ha marcat sis. Un jugador amb el qual ja es van mantenir contactes el passat estiu i que amb la lesió d’Ernest Forgas era important incorporar. Gabri diu que possiblement encara manqui un reforç i la intenció és que sigui un jugador joves amb projecció i que ocupi les posicions de darrere.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00