Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 09 de Abril de 2020

Otras localidades

El temporal 'Glòria' deixa 130 litres al centre de l'illa i ràfegues de vent de 90 quilòmetres per hora

S'han hagut de tallar alguns carrers a s'Algar i s'ha actuat per la caiguda d'arbres

El temporal 'Glòria' deixa 130 litres al centre de l'illa i ràfegues de vent de 90 quilòmetres per hora

Cadena SER

La borrasca Glòria afecta de valent a Menorca. Tant el port de Maó com el de Ciutadella es troben tancats al trànsit i, per tant, l'iila es troba incomunicada per via marítima.

La companyia Baleària va cancel·lar ja aquest diumenge el trajecte entre Barcelona-Alcúdia i Ciutadella, açò implica que també s'ha suspès el Ciutadella-Barcelona d'aquest dilluns a les 10 del matí i també els Ciutadella-Alcúdia de les 10 i les 7 del capvespre.

També s’ha vist afectat el port de Maó, que tancava ahir a les 8h del vespre cancel·lat el trajecte amb València.

Pel que fa a les incidències, segons informat el servei d’emergències 112, a Menorca se n’han registrat 5 durant tot el dia d’ahir. A s’Algar la policia ha tancat el pas a diferents carrers per motius de seguretat. Fins ara els bombers han fet molt poques sortides relacionades amb la tempesta. Quatre han estat per llevar arbres o branques caigudes i tres per llevar aigua que havia provocat alguna inundació però sense que cap acció fos d’especail gravetat.

 Les ràfegues de vent més fortes s’han registrat a Es Mercadal amb 83 km/h.

Pel que fa a les pluges, fins aquest dilluns al les 8 del matí as Mercadal s’han recollit 126 litres, 98 a Cala Galdana, 78 a Ciutadella, 70 a Sant Lluís i 39 a Maó.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?