Sociedad
INFRAESTRUCTURES

Unes cinquanta persones participen a la marxa al pic de Carroi contra el telefèric

El mal temps ha impedit una convocatòria més àmplia ja que es preveia l'assistència d'un centenar

Uns cinquanta ciutadans han pujat aquest diumege al pic de Carroi en una marxa contra la construcció del telefèric. / Mario Gómez

Andorra la Vella

Unes cinquanta persones han participat aquest diumenge a la marxa de protesta contra la construcció del telefèric del Carroi. Així ho ha confirmat l'organitzador, Mario Gómez, qui ha reconegut que la climatologia no ha estat la més adient i, a més, el recorregut no era apte per a totes les persones ja que el camí estava glaçat el què ha dificultat l'ascensió. En principi es comptava amb una participació de 100 persones però finalment ha estat la meitat. Tot i així s'ha mostrat satisfet ja que ha estat una primera acció per mobilitzar la ciutadania contra el giny mecànic.

Gómez ha posat en relleu que està rebent molt suport a través de les xarxes socials  i ha agraït que Apapma i el PS s'hagin sumat a la demanda.

Insisteixen en una consulta oberta a tots els ciutadans del país, i no només als de la capital,  ja que, al seu entendre, el telefèric afecta tota la ciutadania i creu que si, finalment prospera, la Massana passarà a ser un "poble mort".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00