Sociedad

L'Uni Girona reforça el joc interior amb l'australiana Bishop

L'any passat, amb el Szekszaird hongarès, va anotar 18'7 punts i va agafar 7'4 rebots de mitjana per partit

Bishop arriba demà al matí a Girona

Abby Bishop, a punt de fer un llançament de tir lliure. / Imatge: Uni Girona

Girona

Després de la sortida de Britney Sykes i Rosó Buch, l’Spar Citylift Girona ha reforçat el seu joc interior amb l’experimentada jugadora australiana Abby Bishop (31 anys, 1’86).

Segons el director esportiu de l’equip gironí, Pere Puig, és una jugadora “de qualitat i amb experiència que pot jugar de 4 i de 5 i amb bon tir exterior”. Puig ha explicat que, ara fa tres temporades, ja la van voler contractar “però no va ser possible”.

Es tracta d’una jugadora que és internacional amb Austràlia des del 2007, amb qui va guanyar el bronze a Londres 2012. També té una WNBA al seu palmarès amb Seattle Storm (2010).

Al seu país, va ser la MVP de la temporada 2014-15 amb el Canberra Capitals i el curs passat formava part del Szekszaird hongarès que es va creuar al camí de l’Uni a l’Eurocup.

En aquella eliminatòria va anotar 16 punts i va agafar 5 rebots en 34’ en el 79-73 desfavorable per a l’Uni del partit d’anada i a Fontajau en va anotar 12 i va agafar 4 rebots en 31’ en el de tornada, que van guanyar les gironines per 7 punts de marge i van accedir a la següent ronda.

Actualment jugava al Townsville Fire del seu país acreditant una mitjana de 15’9 punts i 7’6 rebots per partit. Arriba demà al matí però no és clar que pugui participar a la sessió de les 10.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00