Sociedad

Un jutge de Gavà arxiva una denúncia de l'opositor Carrillo contra la FCF per corrupció

Seu de la Federació Catalana de Futbol a BarcelonaGoogle Maps

Barcelona

El jutjat número 2 de Gavà ha arxivat provisionalment una denúncia anònima que va rebre i ha difós un candidat opositor a l´actual presidència de la federació.

Iván Carrillo, que és president del Gavà, i que ha anunciat una moció de censura contra l´actual junta directiva de la Federació Catalana de Futbol, va rebre a la seu del club una denúncia anònima per corrupció que va traslladar als Mossos d’Esquadra.

La policia, a l’hora, ho va traslladar al jutge que ara ha decidit arxivar provisionalment perquè practicades les diligències oportunes “no resulta degudament justificada la perpetració del delicte.”

Iván Carrillo, qui va ser precandidat a la presidència de la Federació, va entregar la denúncia anònima a la policia el passat dia 20 de Gener i la policia la va lliurar al jutge.

Aquesta denúncia conté un nou suposat cas de corrupció amb una trama, segons va explicar en roda de premsa Carrillo el passat dia 16 de gener, que facturava a la FCF per treballs inexistents.

La trama que desviava diners té a veure, segons Carrillo, amb l’assessoria jurídica externa i amb empleats i directius de la més estreta confiança de l´expresident Subies.

Segons Carrillo, s’haurien desviat 1,5 milions d’euros i els beneficiaris dels contractes pagaven altes comissions als caps de la trama.

Es dona la circumstància que aquesta denúncia Carrillo l’ha fet arribar a mil tres-cents clubs catalans.

També va dir que aquesta denúncia és el tret de sortida de la seva campanya per fer una moció de censura contra l’actual president Joan Soteras.

Aquest episodi ha sacsejat els passadissos de la Federació Catalana de Futbol on s’hi ha instal·lat certa desconfiança, fractura i nervis.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00