Sociedad

La tempesta 'Glòria' impacta amb força a la costa de Cala en Bosc i S'Algar

El temporal de llevant va provocar importants danys al passeig marítim de les dues urbanitzacions

El temporal va afectar amb força a les propietats de primera línia a Cala en Bosc / David Arquimbau (EFE)

Mahón

El pas de la tempesta “Glòria” ha deixat importants desperfectes a Menorca. El temporal de llevant, amb onades de rècord que van arribar fins als 14,77 metres d'altura a la bocana del port Maó, va causar greus danys a s’Algar i Cala en Bosc.

La urbanització de Sant Lluís va veure com les onades arribaven fins a les edificacions de primera línia de mar, provocant alguns desperfectes en les parets de pedra que delimiten els xalets.

Més important van ser les destrosses a Ciutadella, on es va tancar arribar a tancar el tram entre Cala en Bosc i el far d’Artrutx perquè allà les onades van arribar a aixecar trams sencers del passeig marítim, trencant l’asfalt i fent volar pedres de grans dimensions.

En aquella zona es van veure afectades també gran part de les propietats de primera línia provocant, en alguns casos, importants danys en portes i finestres que han fet que l’aigua entrés a l’interior.

A Es Castell durant la tarda d’aquest dimarts hi va haver un tall important de llum que va afectar a uns 300 domicilis durant prop de 4 hores.

Per aquest dimecres s’han desactivat ja les alertes per pluja i vent, tot i que es manté l’alerta taronja, de risc important, per fenòmens costaners adversos.

El port de Ciutadella continua tancat des del diumenge, mentre que el de Maó va obrir aquest dimarts a les 22:10h

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad