Sociedad
EUROCUP

El somni europeu del MoraBanc Andorra es complica encara més

La derrota davant l'Unicaja de Màlaga (88-92) deixa contra les cordes als homes d'Ibon Navarro

Clevin Hannah, en una jugada davant l'Unicaja de Màlaga. / MartinImatge

El MoraBanc Andorra diu pràcticament adéu al somni europeu en caure a casa davant l’Unicaja de Màlaga (88-92).

Els homes d’Ibon Navarro encaixen la tercera derrota en el Top-16 de l’Eurocup i necessitaran guanyar els tres partits que resten i esperar els averages si volen tenir opcions de ser als quarts de final.

El guió del partit ha estat el mateix que davant del Joventut de Badalona i el Tofas Bursa. L’equip ha dominat l’enfrontament des d’un bon principi arribant a tenir 11 punts de diferència sobre els malaguenys. De fet, al final del primer quart el marcador era 22-11. En el segon període els de Luis Casimiro s’han posat les piles gràcies a les aportacions d’Adams i Jaime Fernández i al descans s’arribava amb un ajustat 40-37.

A la represa, Adams continuava fent de les seves i només començar el tercer quart empatava el partit amb un 2+1. Els andorrans agafarien de nou la iniciativa del partit gràcies a Clevin Hannah, Musli i Massenat. Als darrers deu minuts, l’Unicaja ha fet una defensa en zona que ha col·lapsat l’atac tricolor. Llavors han aparegut homes com Brizuela, Díaz o Carlos Suárez per decantar la balança una vegada més cap el costat contrari. A això cal sumar-hi que s’ha fallat vuit tirs lliures i algunes decisions de Todorovic desencertades.

El mateix Todorovic reconeix que la classificació és complicada però assegura que seguiran lluitant fins al final.

El proper partit dels andorrans serà diumenge al migdia a la pista del Baskonia.