Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 23 de Febrero de 2020

Otras localidades

Quatre línies ferroviàries tallades i menys trens dels habituals pel temporal

Les principals afectacions les pateixen les línies R1, RG1, l'R15 i l'R3

Esvoranc a la carretera que connecta El Brull amb Collformic.

Esvoranc a la carretera que connecta El Brull amb Collformic. / Laura Busquets (ACN)

Molts problemes a Rodalies. A la línia R3, no hi ha servei entre Puigcerdà i Vic; entre Vic i la Garriga el trajecte es fa en autobús i només hi ha tren entre La Garriga i Barcelona.

A la línia R1 i RG1, hi ha un tren per hora entre Arenys i Molins de Rei i entre Arenys i Blanes el trajecte es fa en autobús.

Una esllavissada entre Monistrol i Sant Vicenç de Castellet obliga a circular en via única i això provoca retards a la R4 entre Terrassa i Manresa.

A la R-2 Nord, de Granollers a Maçanet, només hi ha un tren per hora i el mateix passa a la R11.

Tampoc funciona la línia R15 entre Marçà-Falset i Faió.

A Ferrocarrils, els trens de la línia Llobregat-Anoia circulen amb retard i a la línia Lleida-la Pobla, el recorregut es fa en autobús entre Balaguer i La Pobla de Segur.

Està suspès el servei d’AVE amb França. Segons explica Renfe, el motiu són les inundacions que hi ha a la part francesa.

Hi ha una vintena de carreteres tallades a les comarques de Girona com la C-35 a Massanes i Hostalric, la C-31 a Ullà. Però també vies tancades a Torroella de Fluvià, Villalonga de Ter Tossa de Mar o Sant Pere Pescador. Es dona pas alternatiu a la Nacional 260 a Sant Joan de les Abadesses i la Vall de Bianya.

A Barcelona destaquen les tres carreteres tallades a Castellbell i el Vilar, la nacional 2 Canet i la B-140 a Santa Perpètua de la Mogoda. Es fan desviaments per la C-59 on hi ha ja 7 quilometres de retencions.

A Tarragona hi ha un carril tallat a l’AP-7 a l’Ametlla en sentit nord i a Lleida està tallada la C-12 a Balaguer

En una desena de carreteres són necessàries les cadenes per circular. Per exemple a la C-38 a Molló, la GIV a Planoles, la C28 al Port de la Bonaigua o per accedir al Pla de Beret i Rasos de Peguera. Esterri d’Àneu, Tírvia i Tavascan.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?