Sociedad
CONSELL DE MINISTRES

Cinca, Arasanz i Font, nous membres del consell d'administració de la CASS

El Govern també designa Ferran Teixidó com a nou director del cos de Banders

L'exministre de Finances, Jordi Cinca, serà un dels tres nous membres designats pel Govern al consell d'administració de la CASS. / Arxiu

Andorra la Vella

L'exministre de Finances, Jordi Cinca, ha estat nomenat com a nou membre del consell d'administració de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS). Juntament amb ell, l'executiu també ha nomenat Susanna Arasanz i Albert Font. Així doncs, tots tres substituiran Josep Delgado, Vladimir Fernàndez i Joan Miquel Rascagneres. El ministre portaveu, Eric Jover, ha mostrat el seu convenciment perquè "les persones que hem agafat continuaran amb la bona tasca feta en un moment molt important per la CASS", ja que, a partir d'ara, els nous membres hauran de treballar conjuntament amb el Govern i el Consell General per intentar consensuar un pacte d'Estat sobre les jubilacions. Aquestes tres nomenaments, a més, treballaran amb Carla Guerrero, que es manté en el càrrec.

Jover ha defensat la decisió argumentant que les persones escollides tenen perfils ben diferenciats. D'una banda, dos d'ells venen del món de l'economia, un fet que contribuirà a "reforçar la vessant de gestió d'aquesta institució" i, d'altra banda, els altres dos han treballat al món sanitari i seran "especialment sensibles als elements associats a la sanitat i la qualitat de vida que se'n desprèn".

Els nous membres entraran al càrrec a partir del pròxim 30 de gener. En un primer moment actuaran com a vocals i, en pròximes reunions, s'haurà de decidir qui ocuparà el càrrec de president de la CASS i també es definirà qui presidirà la comissió gestora del fons de reserva de la jubilació.

Ferran Teixidó, nou director dels Banders

El Govern també ha nomenat Ferran Teixidó com a nou director del Cos dels Banders. Assumirà el càrrec un cop s'hagi publicat el seu nomenament en el BOPA. A petició de la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, Teixidó substitueix Miquel Rossell, que ha passat a ocupar el càrrec de director de circulació al comú d'Andorra la Vella. Teixidó destaca per la llarga trajectòria en el Cos de Banders. El setembre del 2000 va entrar a formar-ne part i, en el 2012, va ser designat cap d'unitat. Així doncs, el nou cap de banders ha format part de la brigada cinòfila dels gossos de recerca del cos i també s'ha centrat en tasques de neu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00