Sociedad
Fitur

Menorca anuncia a FITUR que acollirà un congrés nacional a la tardor

Els TTOO britànics es mostren satisfets de com va la previsió per la temporada

Bones notícies des de FITUR de cara a la temporada 2020. / FFTM

Mahón

La Secretaria d'Estat de Turisme i l'Associació Espanyola d'Ecoturisme han presentat a Menorca com a nova seu de el Congrés Nacional d'Ecoturisme, que enguany arriba a la cinquena edició i se celebrarà a l'illa de l'Llatzeret entre octubre i novembre (les dates encara no estan confirmades). Així es va anunciar durant la segona jornada de FITUR a Madrid

En l'acte ha participat el director insular de Promoció Turística, Jesús Gomila, que ha agraït l'elecció de l'illa com a seu de l'congrés i ha posat en valor el recorregut realitzat fins avui com a Reserva de Biosfera, fent especial èmfasi en projectes recents com la obtenció de la certificació Reserva Starlight, l'ampliació de la Reserva de Biosfera a la mar o la inclusió de l'illa entreels destinacions més sostenibles del món.

La segona jornada de FITUR també ha servit per confirmar que el mercat nacional serà, previsiblement, un dels més dinàmics aquesta temporada. Les companyies Air Nostrum i Vueling han informat que incrementaran la seva activitat amb l'illa aquest any.

La primera ha anunciat una nova ruta amb Astúries per a aquest estiu que se sumarà a la ja anunciada amb Eivissa a partir del mes de març. La segona ha avançat que millorarà l'operativa amb Barcelona i Sevilla i s'ha mostrat oberta a ampliar capacitat en temporada baixa coincidint amb la celebració de grans esdeveniments esportius.

Del mercat britànic, afectat per la fallida de Thomas Cook, arriben dades positives dels tres principals operadors: TUI, Jet2 i easyJet. Els tres han avançat que incrementen capacitat per a aquesta temporada (Jet2 un 20%, TUI un 10% i Easy Jet un 5%) i han expressat certa satisfacció pel ritme de les reserves.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00