Sociedad
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Majoral assegura que el traçat del vial no és el què necessita el poble

L'actual cònsol major de Sant Julià creu que mantindrà l'afluència de vehicles dins del nucli urbà sense solucionar els col·lapses

Imatge simulada del vial de Sant Julià elaborada pel Govern. / SFGA

Andorra la Vella

Josep Majoral considera que el traçat actual del vial que s’està desenvolupant a Sant Julià no és el desviament que realment necessita el poble.

El cònsol major lauredià afirma, en declaracions al programa Soroll de SER Andorra, que el projecte actual no donarà resposta a les necessitats del poble perquè al capdavall "mantindrà l’afluència de vehicles a dins del nucli urbà". A més recorda que Francesc Cairat serà una via ràpida i "posar-hi rotondes, per més simbòliques que siguin, tampoc ajudarà".

El cònsol també reconeix a feina del seu antecessor Josep Miquel Vila en matèria econòmica de qui afirma que va rebaixar pràcticament a la meitat l’endeutament comunal, passant d’un endeutament del 200% al 104, i deixant uns ingressos de 13 milions d’euros que permetran uns 800.000 euros per destinar a inversió.

Per altra banda, carrega amb duresa contra els seus excompanys de grup parlamentari, els consellers generals de Ciutadans Compromesos, qui després de separar-se amb Terceravia de Liberals i oposar-se a Demòcrates, ara formen part del Govern amb els dos.

Majoral afirma finalment que espera comptar amb Desperta Laurèdia per millorar el comú i assegura que escoltarà les propostes que li proposin.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00