Sociedad
SUCCESSOS

Tres detinguts per agressió en diversos locals d'oci nocturn

La policia també ha arrestat cinc persones per diversos robatoris

La Policia ha detingut 26 persones la setmana passada per diversos delictes. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

Tres detinguts per agressió en diversos locals d'oci nocturn del país.

Els tres arrestats apareixen al balanç de detencions de la Policia de la setmana passada i han estat acusats d'haver comès delictes contra la integritat física. En dos dels casos, els testimonis al·leguen que l'agressió es va produir sense un motiu aparent. El primer va ser a Andorra la Vella quan se'l va detenir per colpejar un client a les costelles. En el segon, l'agressor va propinar cops de puny a la cara de la víctima fins a fracturar-li el nas. I en el darrer cas, la persona contrlada hauria trencat un got de vidren al font a un empleat del local que li va provocar talls sagnants.

Per altra banda, la Policia va arrestar cinc persones acusades d'haver comès furt amb força en un domicili particular i en un negoci. A Sant Julià de Lòria, dos homes no residents van entrar a una casa i van robar, entre d'altres, diners, joies i dispositius electrònics. La seva detenció va permetre recuperar pràcticament tots els efectes sostrets.

També es va detenir una ex-empleada d'un negoci de restauració per haver entrat de nit amb dos còmplices i usant la clau que no havia tornat, emportant-se 90 euros.

D'altra banda, un no resident de 20 anys va ser contrlat al Pas de la Casa quan portava al seu vehicle 1.750 paquets de tabac valorats en més de 6.000 euros. També es va detenir una parella a Canillo per agredir-se mútuament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00