Sociedad
CONSELL D'EUROPA

Pere López, escollit membre del GRECO del Consell d'Europa

En la sessió d'hivern de l'organisme europeu s'ha escollit el candidat andorrà com a representant de l'assemblea parlamentària

Pere López en el decurs de la sessió d'hivern de l'Assemblea parlamentària del Consell d'Europa en la què ha estat escollit membre del GRECO / PS

Andorra la Vella

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha estat escollit membre del CREGO, l’organisme del Consell d’Europa de lluita contra la corrupció.

López ha estat escollir en la sessió d’hivern de l’organisme europeu en qualitat de representant de l’Assemblea Parlamentària, superant l’ucraïnès SERGII VLASENKO en la votació.

El líder socialdemòcrata s’ha mostrat molt satisfet per l’elecció, destacant la importància que per Andorra té ser rellevants als organismes internacionals.

Per a López, aquesta designació també impulsa les relacions internacionals del PS.

En aquest sentit, el partit ha anunciat que vol establir contactes amb el Banc Europeu del Desenvolupament. A través dels ambaixadors d’Espanya i Andorra a Brussel·les es vol recollir informació a través del Governador del banc per avaluar les diferents possibilitats que ofereix aquesta entitat de caràcter marcadament social.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00