Economia y negocios

Tornen els Premis IdeaRàdio

El concurs busca els professionals del futur de la ràdio

SER Catalunya emetrà les idees dels projectes guanyadors

Premis IdeaRadioCADENA SER

Barcelona

 Coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, SER Catalunya ha posat en marxa la 6a edició dels Premis IdeaRàdio, amb els quals l’emissora busca donar una oportunitat als estudiants i apassionats de la ràdio, i donar sortida a idees originals de nous programes o seccions, formats innovadors en narració esportiva, nous conceptes de radiofórmula musical, peces creatives de radioteatre, o nous formats publicitaris per a ràdio.

Els guanyadors obtindran un assessorament i tutorització dels seus projectes de la mà dels professionals de SER Catalunya, i a partir d’aquí, s’elaboraran uns programes pilot que posteriorment s’emetran a SER Catalunya. A més, en alguns casos, els projectes guanyadors han passat a formar part integral de la programació de l’emissora.

En aquesta sisena edició, patrocinada per Vueling, SER Catalunya ha renovat l’acord de col·laboració amb la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, gràcies al qual els guanyadors dels premis optaran a una beca per cursar un màster o postgrau vinculat amb el periodisme, la publicitat o la comunicació.

Es pot presentar als premis qualsevol persona amb interès pel mitjà radiofònic, de forma individual o amb un grup de màxim cinc integrants, i cal que com a mínim un dels membres del grup estigui cursant estudis en una universitat o centre reglat, o que hagi acabat els seus estudis en els últims dos anys (curs acadèmic 2017/2018 o 2018/2019).

Els participants ja poden inscriure’s per rebre tota la informació del concurs, i consultar les bases dels premis. Les propostes es poden enviar fins el 20 d’abril de 2020.

En la passada edició es van presentar 255 persones i 64 propostes, i els projectes guanyadors van ser “Perico que vola”, de Brian Dominguez Duran, Anna Casas Vaqueiro, Héctor Farrés García, Alexandre Pérez Escalona i David Recasens Rull; formats en Periodisme i Comunicació a la Universitat Abat Oliva CEU, a la Universitat Internacional de la Rioja i a la Blanquerna - Universitat Ramon Llull; “La Bretxa”, de Javier de la Sotilla Puig, Berta Olivier Cañadell i Manel Riu Puig, estudiants de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra; i “Artivistes”, de Meritxell Deulofeu Fusellas, Blai Barber Ramos i Miquel Mas Fiol, estudiants de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra.

A més d’haver emès el seu programa pilot a SER Catalunya, actualment Meritxell Deulofeu és productora del programa Serveis Mínims, i l’equip de “Perico que vola” fa una secció setmanal al programa Què t’hi jugues!.

El jurat de l’anterior edició també va concedir mencions especials als programes “#Salva, el vigilant”, de Joan Saranova Grimal i David Villarreal Ignacio; “Sense gigues”, de Francesc Redondo Fontrodona i Marc Almarcha Granados i Marc Andreu Baqué; i “Fast-cheking en directe”, d’Iván Beas Vilas.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00