Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 19 de Febrero de 2020

Otras localidades

El Barça preveu una quota d'uns 24 euros anual pels 30 milions de subscriptors per la seva tv en cinc anys

Segons fonts del club, els socis tindrien una rebaixa del 50% en la subscripció

Josep Maria Bartomeu, durant la presentació de l'informe del FC Barcelona i PwC, 'L’impacte econòmic del FC Barcelona'.

Josep Maria Bartomeu, durant la presentació de l'informe del FC Barcelona i PwC, 'L’impacte econòmic del FC Barcelona'. / Marta Casado Pla (ACN)

El Barça en aquests moments ingressa uns 100 milions per l’explotació de la seva àrea digital. El club espera multiplicar per tres aquesta xifra a mig termini.

Aquest 30 milions de subscriptors a la seva plataforma televisiva a que aspira el Barça en els propers cinc anys suposen un 10% dels 300 milions de fans que té el Barça repartits pel món.

Aquestes dades s’han conegut en un acte a Foment del Treball en el que el president Bartomeu ha explicat la necessitat de “monetitzar” el seguiment que té el club a les xarxes. Es tracta de cobrar pels continguts específics que oferirà la plataforma Barça Studios que ja té un centenar d´empleats. Bartomeu ha parlat d’un Barça que fa el salt a la industria de l’entreteniment: “la OTT del Barça tindrà continguts oberts i de pagament, amb partits d´esports en obert que no seran de futbol”

L’impacte econòmic del Barça

En aquest mateix acte s’ha presentat un informe de PWC que diu que el Barça genera 1.200 milions de PIB per la ciutat de Barcelona i quasi 20.000 llocs de treballs.

La recaptació d’impostos que genera el club ja arriba als 300 milions i això, ha dit Bartomeu, és conseqüència que els ingressos han passat de 415 milions d’euros el 2010 a 1.050 milions en el 2020.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?