Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 24 de Febrero de 2020

Otras localidades

Maria Teixidor a 'La Llotja': "Que el Barça tingués una presidenta seria normalitzar la situació"

Ja està disponible el tercer capítol del podcast 'La Llotja del Què T'hi Jugues', el programa dedicat a les eleccions a la presidència del Barça

Ja està disponible al web de SER Catalunya el tercer capítol del podcast ‘La Llotja del Què T’hi Jugues’, el programa dedicat a les eleccions a la presidència del Barça [podeu descarregar l'àudio del programa aquí].

La gran protagonista d’aquesta tercera entrega és Maria Teixidor, secretària de la junta directiva del Barça. És un programa destinat a la dona i on la protagonista és qui més ha sonat per a la presidència del Barça i la que té més rang a la junta directiva del FC Barcelona. En aquest programa es parla sobre la dificultat de ser dona en un món tant dominat pels homes i també es valora la situació actual de la junta que està vivint uns moments complicats i que hauria de tenir un aire fresc.

D’altra banda, en la secció del reportatge s’inclouen les veus d’ex-directives com ara Magda Oranich i Elena Fort, així com també la ex-capitana del Barça, Marta Unzué.

La Llotja del 'Què t'hi Jugues!' s'emet cada 15 dies sota la direcció dels periodistes Adrià Soldevila i Sergi Escudero.

 

ANTERIORS PODCAST DE 'LA LLOTJA'

Primer Programa de 'La Llotja' (Vilarrubí)

Segon Programa de 'La Llotja' (Sixte Cambra)

Tercer Programa de 'La Llotja' (Maria Teixidor)

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?