Sociedad
FUTBOL

Sisena ensopegada consecutiva del FC Andorra que l'allunya del play-off

Els Tricolors van perdre a domicili per 2-1 contra el Villarreal B i ja són novens de la classificació

Un moment del partit entre el Vila-real B i l'FC Andorra disputat aquest diumenge. / FC Andorra

Andorra la Vella

Sisena ensopegada consecutiva del FC Andorra que l’allunya de les posicions de play-off.

Els Tricolors van perdre a domicili per 2-1 contra el Villarreal B i sumen per primera vegada en aquesta lliga la segona derrota consecutiva, després de caure derrotats la setmana passada contra el Prat.

Els de Gabri no van tenir opcions reals d’endur-se el partit i només el gol d’Ernest Forgues abans del descans, i que significava l’empat momentani, va donar certa alegria a un equip que no troba la manera de recuperar el bon joc i el domini en els partits.

Tot i així, el tècnic de Sallent es mostrava satisfet pel rendiment de l’equip i ho atribuïa al nerviosisme dels desplaçaments on no guanyen des de la jornada cinc.

L’equip es troba novè amb 37 punts a set de les places que donen accés a disputar el playoff.

El pròxim partit serà diumenge a Prada de Moels contra el Llevant.