Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 28 de Marzo de 2020

Otras localidades

OBITUARI

Mor l'excònsol major d'Andorra la Vella, Joan Armengol, als 97 anys

Va liderar la corporació del 1970 al 1971 i se'l recordarà per haver presidit les primeres eleccions amb dret a vot de les dones

Joan Armengol Pal presidint la mesa de les primeres eleccions en què les dones van poder votar.

Joan Armengol Pal presidint la mesa de les primeres eleccions en què les dones van poder votar. / Arxiu (Comú d'Andorra la Vella)

Mor l’excònsol major d’Andorra la Vella, Joan Armengol, als 97 anys.

Va liderar la corporació entre el 1970 i el 1971 i se’l recordarà per haver presidit les primeres eleccions amb dret a vot de les dones, el 14 de desembre de 1971. A més, el seu mandat, amb Pere Moles de cònsol menor, va estar marcat per temes vinculats directament al creixement demogràfic.

El desplegament del sistema de clavegueres i la regulació del consum d'aigua potable van ser algunes de les qüestions a què va haver de fer front durant els anys que va estar al capdavant de la parròquia d’Andorra i també potenciar la regulació de la circulació a causa del turisme

El comú d'Andorra la Vella ha mostrat les mostres de condol a través de les xarxes i també ha informat que el funeral se celebrarà avui a partir de les quatre de la tarda a l'església de Sant Esteve.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?