Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 05 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | EN DIRECTO CORONAVIRUS | EN DIRECTO Las últimas noticias sobre el coronavirus en el mundo
LLOGUERS

L'Usda demana al Govern més mesures per paliar el problema de l'habitatge

Gabriel Ubach trasllada a Víctor Filloy la necessitat de ser més intervencionista sobre el mercat més enllà de mesures urgents

El ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, saluda el secretari general de l'USDA, Gabriel Ubach, abans de la reunió conjunta per abordar el problema dels lloguers.

El ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, saluda el secretari general de l'USDA, Gabriel Ubach, abans de la reunió conjunta per abordar el problema dels lloguers. / M.F. (ANA)

L’USDA considera que el Govern hauria d’anar més enllà de la congelació dels contractes de lloguer per solucionar la problemàtica de l’habitatge.

El sindicat s’ha reunit aquest dilluns amb el ministre d’Afers Socials i Habitatge, Víctor Filloy per avançar en la proposta de mesures. El secretari general de la Unió Sindical, d’Andorra, Gabriel Ubach, ha explicat que hi ha aspectes en els quals encara hi ha divergències com en la intervenció del mercat. Considera que cal ser més intervencionista i no quedar-se amb les mesures urgents aprovades per l’executiu.

De la seva banda, Filloy ha destacat el fet que des del Ministeri es dona prioritat a les polítiques d’habitatge que s’han d’ajustar a les diferents realitats i, precisament, ha posat en relleu la importància de tractar-les directament amb tots els agents implicats.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?