Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

SALUT

La mare en vaga de fam acaba la seva protesta després de 41 dies

El Govern s'ha compromès a tractar les demandes dels pares que tenen fills amb trastorns de conducta i addicions en la taula interministerial

El ministeri d'Afers Socials.

El ministeri d'Afers Socials. / Arxiu (ANA)

La mare en vaga de fam des de fa 41 dies abandona la protesta després de rebre una trucada de l’executiu.

És el que estava esperant des de fa gairebé un mes i mig quan va iniciar aquesta acció per denunciar la manca de recursos que es destina a ajudar els joves amb trastorns de conducta i addiccions al Principat.

L’executiu va anunciar a principis de setmana la creació d’una taula interministerial per encarar aquesta problemàtica i assegurava que consultaria amb els pares, una acció que ja de per si satisfeia la mare, tot i que necessitava que fos el propi Govern qui li expliqués la iniciativa.

Doncs bé, tot just ahir, la secretària d’estat d’afers socials, Teresa Milà, va agafar el telèfon i li va explicar el pla.

Aquest fet, juntament amb la creació de l’associació, Defensa del Jovent en Risc d’Andorra, que agrupa una 40 de persones relacionades amb infants amb problemes de conducta o addiccions, han estat els motius que l’han portat a abandonar la vaga de fam.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?