Sociedad
Urbanismo

El GOB denuncia que els hotels de Son Bou no poden reformar-se per llei

Els ecologistes apunten que la llicència de construcció es va incomplir des de l'inici per la qual cosa primer s'hauria de regularitzar el complexe

Els ecologistes denuncien irregularitats a la construcció dels dos hotels de Melià a Menorca. / GOB Menorca

Mahón

El GOB de Menorca considera que els dos hotels de grans dimensions que estan ubicats en la primera línia de platja a Son Bou, no han complert mai les condicions de la llicència que se'ls va donar. D’aquesta manera si els edificis no són legals, no es poden reformar ni ampliar.

Així ho asseguren els ecologistes, que han pogut comprovar que la llicència original de principis dels anys 70 es va donar condicionada a uns paràmetres que permetia construir un metre cúbic per cada metre quadrat de la parcel·la. El resultat final, però, va superar amb escreix les dimensions permeses ja que es va fer una partició del terreny .

A part d’aquests aspectes, des del grup ecologista consideren també que no s’està fent el tractament adequat de depuració d’aigües, ja que aquestes van a parar a la mar, un fet que està totalment prohibit.

Des del GOB s’han fet arribar aquestes al·legacions i documentació a l’Ajuntament d’Alaior que és qui ha de resoldre la sol·licitud de llicència de reforma, tota vegada que aquest divendres el Consell Insular donés per favorable turísticament l’informe presentant per la companyia Melià sobre les obres als edificis.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00